Укр / Eng

КАТРУК ЄЛІСЕЙ

KATRUK YELYSEY
Вік: 6 років 1 місяць 12 днів
Тип: СМА І тип
Місто: Харків

Рахунки батьків:

5168742209880636
Скопіювати номер

Про діагноз нашого сина ми стали підозрювати, коли йому виповнився 1 місяць. У 2 місяці діагноз був підтверджений і ми стали шукати шляхи вирішення проблеми, не опустивши руки, а зібравши всю волю в кулак, стали йти тільки вперед. Нам пощастило, удача нам посміхнулося і в 4,5 місяці ми потрапили на клінічні випробування препарату Рісдіплам. У той час, коли лікарі з Харкова говорили, що він не доживе до 2 років, ми вірили і були впевнені що це не так.

Йому зараз 3 роки і 6 місяців, він дуже тямущий і розумний хлопчик, все розуміє, багато розмовляє, що не переслухаєш, вчить англійську мову, доводить до сказу свого старшого брата своїми вимогами. Як і у всіх хлопчиків у нього дикий інтерес до машин, та такий, що останнім часом ми гуляємо біля дороги і він просто їсть що-небудь і дивиться на дорогу, ось такі прогулянки.

Так, він як і всі діти зі СМА потребує постійної реабілітації й засобів реабілетації, але він в такому віці, коли він уже сам розуміє навіщо все це робиться. Він завжди посміхається, танцює як може, в основному крутить головою і робить хаотичні рухи руками, але це у нього такі танці, намагається отримувати нові вміння в своїй нелегкій справі, а ми всіляко йому в цьому допомагаємо. Ми вдячні Богу за нашого сина.

Збір проводимо на реабілітацію та ортопедичні вироби.