Укр / Eng

ПАВЛЮК ОЛЬГА

PAVLIUK OLHA
Вік: 21 рік 10 місяців 20 днів
Тип: СМА І тип
Місто: Чернівці

Привіт! Мене звати Ольга, мені 19 років і я народилася та проживаю у місті Чернівці. Попри свій стан, та те що я залежна від апарата ШВЛ та сторонньої допомоги, я веду активне життя.

У 2019 закінчила школу з золотою медаллю, після цього почала вивчати стилістку та моду на різноманітних курсах від відомих fashion університетів світу, серед яких IFM та London collage of fashion. Зараз я професійно займаюсь персональною стилістикою та веду свою instagram сторінку - _olia.os_, де даю поради про стиль та розповідаю про історію моди й тренди цього сезону. Також я вільно володію англійською, це допомагає мені вивчати моду напряму з джерел інформації, читати книги англійською та дивитися документальні фільми про відомих дизайнерів. Свій блог я веду теж двома мовами.

Моя мрія - це зуміти втілити всі свої плани у життя, стати відомим стилістом, подорожувати світом. Але для того, щоб мої мрії здійснились мені потрібна допомога для вирішення великою кількості питань, найголовніше з яких є доступ до такого необхідного лікування.