Укр / Eng

ПОЛІЩУК МИХАЙЛО

POLISHCHUK MYKHAILO
Вік: 5 років 8 місяців 17 днів
Тип: СМА ІІ тип
Місто: Житомир

Рахунки батьків:

5363542014287060
Скопіювати номер
4441114423865620
Скопіювати номер

Михайлик дуже радісний і активний хлопчик, якому завжди було цікаво досягати чогось нового. Але на жаль СМА підступно забрала його силу. Щасливі моменти коли дитинка повзала, ходила з опорою, я ще до сьогодні памя'таю, яке це було щастя для мене, коли він вперше опираючись у стіну зайшов до мене на кухню і почав розсипати борошно.

Та щось пішло не так і не встигли ми зробити самостійно перших кроків, як стан почав погіршуватись. Сльози, відмова стояти, все почало поступово пропадати.

Мамо, а чому Михайлик не хоче ходити запитав мене мій старший син. А що я можу сказати йому коли і сама не підозрювала про СМА. Ми втратили так багато часу і цей карантин, і знов лікарні, і не розуміння 8 довгих місяців. Ми ходили по лікарнях. Було багато різних аналізів, діагнозів. Тяжко і боляче боротись із невідомим, але ми не здавались, і ніколи цього не зробимо. Бо наші діти - це наше майбутнє.

На даний час ми на дореєстраційній програмі від компанії "РОШЕ Україна", завдяки якій ми отримуємо терапію препаратом "Різдіплам". Це не звичайно, але за п'ять місяців терапії і реабілітації Михайлик став на багато сильнішим. Знову може стояти на колінцях біля упори, самостійно скотитись і сповзти з ліжка на підлогу. А яке задоволення тримати велику чашку теплого какао. Хоча колись він все це втратив.

Я сподіваюсь, що завдяки терапії і довгій і наполегливій праці, ми станемо на ноги і знову зможемо піти.

Ми проводим збір коштів на препарат "Різдіплам", в ефективності якого ми вже переконалися. Дитинка за час його прийому має кращий фізичний стан, більшу витривалість і прагнення рухатись вперед і досягати нових навичок. На превеликий жаль без Державного забезпечення, змушені самостійно шукати підтримку в не байдужих.