Укр / Eng

ШАПОВАЛ ОЛЕСЯ

SHAPOVAL OLESIA
Вік: 14 років 0 місяців 26 днів
Тип: СМА ІІ тип
Місто: Київ

Рахунки батьків:

5168745608875271
Скопіювати номер

Олеся народилася 9-10 балів Апгар, все було ідеально до моменту вставання на ноги. Опори не було, масажі і терапії не допомагали. Встановили діагноз СМА в 11 місяців. На той момент лікування не існувало.

Зараз 11-літня Олеся вчитья у звичайній школі, з грамотою закінчила 4 клас і молодшу школу. Любить дизайн, малювання, творчість, перевтілення у іграх.

Незважаючи на те, що СМА не дозволяє їй ходити, та і багато чого ще, - вона завжди знаходить сили для гарного настрою, знаходить позитивні моменти в важких ситуаціях і заряджає оточуючих позитивними емоціями та енергією.

Крім звичайної дитячого життя, Олеся регулярно відвідує медичні заклади, переносить реабілітаційні процедури, приймає спеціальне харчування.

Зараз Олеся потребує важкої операції, встановлення металевої конструкції вдовж хребта. Вирішили робити в Україні, а не за кордоном, але все-одно сума виявилася важкою для нашої сім'ї - 220 000 грн. (Конструкція + медикаменти, витратні матеріали).

9 червня зробили попередню операцію з установки Гало-вінця на голову для витягнення і максимального випрямлення хребта. Три місяці Олесі доводиться сидіти на витяжці до 10 годин на день з вантажем в половину своєї ваги.

До основної операції залишилося менше місяця і ми змушені звернутися за допомогою. Якщо у Вас є можливість і бажання, будемо вдячні за Вашу доброту.