Укр / Eng

СТЕЦЕНКО ВІТАЛІЙ

Stetsenko Vitaliy
Вік: 34 роки 10 місяців 18 днів
Тип: СМА ІІ тип
Місто: Конотоп (Сумська обл.)

Коли я в 2 роки самостійно так і не пішов, ми звернулися до лікарів, які встановили діагноз СМА. Нам зі старшою сестрою, у якої також СМА, сказали лише одне: "Чекайте - наука не стоїть на місці." Тому появу ліків від СМА я сприйняв як особисту перемогу, як особисте досягнення!

З дитинства соціально-активний і товариський: зібрав і тренував вуличну футбольну команду, майстрував руками поробки та авіамоделі, обожнював грати в шахи. Шкільне навчання проходив вдома, навчатися любив і люблю досі. З 8 класу почав цікавитися веб-розробкою та программуванням і з часом це перейшло із захоплення в професійну діяльність. Працюю full stack web developer, придбав власне житло і одружився. Також я є волонтером релігійної громади.

Наразі не можу самостійно пересуватися за допомогою візка та перевертатися в ліжку, однак радію, що все ще можу сидіти, самостійно тримаючи голову, працювати руками і пальцями. Не втрачаю оптимізму, бо впевнений, що позитивний погляд на життя додає здоров'я та років: тому щасливий, обожнюю життя та жити!